Itt a The Avengers-mozifilm első előzetese amelyet a stúdió szintén nem az internetre szánt, hanem eredetileg az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló után vetítenek majd le a mozikban. Az új Batman film teaseréhez hasonlóan az ötlet itt sem működik, hiszen ahogyan arra számítani is lehetett ismét ideje korán felkerült egy felvett verzió.

A Batman előzeteshez hasonlóan a gyártó studiók (jelen esetben a Paramount és a Marvel) egyből elkezdte levadászni a teasert a megosztókról. Azonban ez ismételten a lehetetlen küldetés, hiszen ha egy feltöltést eltávolítanak rögtön megjelenik máshol és képtelenség az egész világ összes videómegosztóját figyelemmel kísérni. Érdemes lenne a stúdió helyében azonnal kirukkolni egy hivatalos előzetessel, ami ha a jobb minőség mellet még több jelenetet is mutatna akkor az azonnal eltüntetné vagy legalábbis minimálisra csökkentené a kamerával felvett verziók nézettségét.

Az egyik Amerika Kapitány: Az első bosszúálló elővetítésről került ki és nem okoz nagy fejtörést, hogy vajon miért e filmet követően népszerűsítik következő szuperhősfilmjüket, hiszen a The Avengersben visszatér Amerika Kapitány Thor, Vasember, Hulk és Sólyomszem társaságában.