Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Zöld lámpás banner és poszter

A Warner Brothers megjelentetett egy posztert és egy bannert a júniusban bemutatásra kerülő új megaprudukciójához (nálunk sajnos csak augusztus 11.-től kezdik el vetíteni a mozikban). A képeken a film több szereplője is látható. A héten kiderült, hogy a stúdió további 9 millióval megtoldotta a 200 millió dolláros büdzsét, amin további vizuális szakembereket szerződtettek le. Tovább»

Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész) magyar feliratos előzetes

Nem sokkal az új előzetes kikerülése után már magyar felirattal is megtekinthető. Természetesen szinkronosan vetítik majd a mozikban azonban a magyar nyelvű előzetesre még várni kell. Tovább»

Megérkezett a Transformers 3 fő előzetese

Ahogy az várható volt a "fő" előzetes igen látványosra sikerült és a rajongók bízhatnak benn, hogy a gyengén sikerült második részt egy sokkal jobb követi. A Paramount nem véletlenül most mutatja be az új előzetest, hiszen a Harry Potter új előzetese is a napokban került ki és Amerikában mindekét filmet a Halálos iramban 5 része előtt akarják promotálni. Tovább»

Az X-Men: Elsők legújabb előzetese

Pár nap alatt fél tucat X-Men: Elsők-előzetessel gazdagodtunk. Nem biztos, hogy jő döntés volt, mert így a leghosszabb és legütősebb előzetes már csak keveseket érdekelt. Az eddig 6 előzetes nagyjából csak variálta a korábban látott képsorokat.

A mostani előzetes azonban tele van új részekkel is. A mutánsok mellett láthatjuk az emberi szereplőket is, többek között Ray Wise-t, Michael Ironside-ot és Oliver Plattet.

Tovább»

Kikerült a Másnaposok női verziójának 18 éven felülieknek szóló előzetese

Paul Feig rendezésében elkészült a "női" Másnaposok a Koszorúslányok (Bridesmaids) című film. Az Amerikában május 13-án bemutatásra kerülő filmet itthon június 23-tól lehet megnézni a mozikban.

Tovább»

Megérkezett a Harry Potter 8 előzetese

A 3D-s mozikban az előzetes is 3D-s megnézhető. A filmet nálunk július 14. mutatják majd be (amerika előtt egy nappal). 3D-ben is megtekinthető lesz majd. Amerikában az Imax mozik is kapnak majd egy-egy felkonvertált kópiát (hazai Imax vetitésekről egyenlőre nincs hír).

Tovább»

Az új Transformers plakáton Sokkoló és Űrdongó

Úgy tűnik, hogy a Paramount Optimus fővezér mellett Sokkolóra és Űrdongóra építi kampányát, legalább a legújabb reklámanyagokon ez a két robot kapott kiemelt szerepet. Már nem kell sokat aludnunk a TR3 premierjéig.

 

Tovább»

Optimus fővezér akcióban

A Transformers 3 egyik promócios képe, amelyen Optimus fővezér látható. A filmet június 30.-tól vetítik nálunk (egy nappal Amerika előtt).

Tovább»

Mozipremier 2011. április 28.

A holnapi napon három új filmet mutatnak be a magyar mozikban.

Az már most is kijelenthető, hogy a hétvége nyertese anyagi szempontból egyértelműen a Thor lesz. Az év egyik nagy "blockbustere" amit már sokan várnak. A siker azért is boritékolható, mert a "sima" verzión kívül megtekinthető a film 3D-ben és Imax 3D-ben is. Az utóbbi időben a (a 3D-s filmek esetében) filmek bevételének jelentős részét a 3D-s mozikból származó bevételek alkotják, köszöthető ez a magasabb jegyáraknak is.

Tovább»

Másnaposok 2 feliratos előzetes

Tovább»

Az X-Men: Elsők új plakátja

Az új plakáton már nem csak egy-egy szereplő látható hanem a film több szereplője is megtekinthető. Már nem csak Charles Xavierre és Erik Lensherre koncentrálnak, hanem az összes ismertebb mutánsra. A plakáton a két "nagyfőnök" mellett nyolc másik, különleges képességgel rendelkező hős van, többek között Emma Frost, Bestia és Rejtély.

Tovább»

Ismét Linkin Park szám lesz az új Transformersben

A Linkin Park fogja szolgáltatni az új Transformers-mozifilmhez az egyik betétdalt. Az együttes a What I've Done és a New Divide után most az Iridescent című számot találta megfelelőnek a filmhez.

Tovább»

A Cowboyok és űrlények szinkronos előzetese

Megérkezett a Vasember rendezőjének Jon Favreu új filmjének szinkronos előzetese. A Cowboyok és űrlények című filmet előreláthatóan augusztus 25.-től láthatjuk a mozikban.

Tovább»

Felkerült a netre az új Mortal Kombat első 10 perce

Ahogy azt már korábban kihirdették, április 12-én felkerült a netre a Mortal Kombat Legacy első része. A websorozat afféle rebootot valósít meg és a nemsokára megjelenő videójáték előtt tapossa ki az utat.

Tovább»