Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Ilyen lesz Jason Statham után a Szállító

Megérkezett az első kép Chris Vance-ről az új szállítóról. A filmtrilógia azonban nem egy negyedik folytatásfilmet vagy reboot-ot fog kapni, hanem egy tévésorozat formájában folytatódik. A főszereplő karakter marad Frank Martin, akit a tévében Jason Statham helyett angol honfitársa Chris Vance fog alakítani. Chris Vance neve főleg sorozatokból lehet ismerős a közönségnek. Szerepelt a Stingersben, a Szentek korházában, a Minden lében négy kanálban és a Dexter leutóbbi évadában. De valószínűleg legtöbben a Szökés című sorozatból ismerik, aminek harmadik évadjában James Whistlert alakította. Mellette a másik főszereplő Osvárt Andrea lesz, aki egy volt CIA ügynökként segíti majd Frank munkálkodását, megbízásokat szerez és takarít utána.

Tovább»

Az új Harry Potter karakterposzterei

Nem egyszerre jelentették meg a posztereket, hanem szépen folyamatosan és most egyben megtekinthető az összes. Szokás szerint a főszereplőket ábrazolja egy teljesen azonos szlogennel és az összes poszter azonos hangulatú. A képeken szereplő karakterek és színészek: Harry (Daniel Radcliffe), Hermoine (Emma Watson), Ron Weasley (Rupert Grint), Neville Longbottom (Matthew Lewis) és Voldemort nagyúr (Ralph Fiennes). Elvileg már nem érkezik több poszter.

Tovább»

Az amerikai Tetovált lány előzetese

Megérkezett a legutóbb a The Social Network (A közösségi háló) című Facebook-os filmel sikert aratott David Fincher új filmjének előzetese. A film a 2009-es svéd Tetovált lány amerikai verziója, amiben Rooney Mara és Daniel Graig játsza a főszerepet. Mara-val az előző filmjében is együtt dolgozott. Az előzetes már látható az európai mozikba de a netre hivatalosan még nem került fel. A filmet témája ellenére karácsony előtt három nappal fogják bemutatni. A készítőknek nem lesz könnyű dolguk, ha túl akarják szárnyalni az eredeti sikerét, ugyanis a svéd eredeti 13 millió dollárból készült és 104 milliót hozott világszerte. Az amerikai verziónak biztos sokkal magasabb költségei voltak, így százalékban valószínűleg nem lesz jövedelmezőbb. A két főszereplő mellet feltűnik még a filmben Stellan Skarsgård, Embeth Davidtz, Robin Wright, Christopher Plummer, Joely Richardson, Julian Sands és Goran Visnjic is.

Tovább»

Az oroszlánkirály 3D előzetese

A Disney első 3D-ben újrakiadott film Az oroszlánkirály lesz szeptember 16.-án. A filmet nem csak DVD-n jelentetik meg, hanem a mozik is vetíteni fogják. Azonban a mozik csak két hétig foják vetíteni és október 4.-től lesz megvásárolható DVD-n és Blu-Rayen. Nem csak felkonvertált verzió lesz, hanem tartalmazni fog új jeleneteket is. Az film első kiadását vásárolták meg eddig a legtöbben DVD-n.

Tovább»

Most már teljes az Amerikai pite 4 stábja

Shannon Elizabeth szerződtetését követően most már az összes eredeti szereplőt sikerült rábeszélni a visszatérésre a Deadline értesülései szerint. Shannon Elizabeth alakította Nadiát a cseh cserediákot az első két részben. Az új film az eredeti három rész stílusában fog készülni. El lehet felejteni a csak DVD-re forgatott három részt ami nem is igazán része a sorozatnak, ugyanis már az eredeti címükben is szerepel, hogy az Amerikai pite bemutatja.

A film címe American Reunion lesz és már pár napja forgatják Atlantában. Így a filmben kisebb nagyobb szerep erejéig biztosan vissza fog térni Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Thomas Ian Nicholas, Chris Klein, Eugene Levy, Tara Reid, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge és Mena Suvari is. A filmet jelen állás szerint jövő év áprilisában fogják bemutatni.

Guillermo del Toro horrorjának az előzetese

A Don't Be Afraid of the Dark című horrorral Guillermo del Toro visszatér a mozikba. A mexikói író, rendező, producer jelenleg a Hobbit című filmmel foglalatoskodik. Most nem rendezőként tevékenykedett a filmben, hanem íróként és producerként. A főszerepet Katie Holmes és Guy Pearce játsza. A filmet augusztusban mutatják be a mozikban és ez jó hónap lesz a horrorkedvelőknek, ugyanis akkor mutatják még be a Végső állomás ötödik részét 3D-ben, a Shark Night 3D és a Frászkarika 3D című filmeket is. A címekből is látszik, hogy a többi rivális mind 3D-s lesz, csak ez a horror lesz 2D-s. A történet egyszerű. Egy fiatal lány Rhode Islandre költözik apjával és annak barátnőjével és az új házban megmagyarázhatatlan események történnek.

Tovább»

George Clooney új filmjének előzetese és plakátja

George Clooney új filmjével ismét az Oscar szezont veheti célba a The Descendants című új drámájával. A filmet Alexander Payne rendezi, aki 1999 óta csak három filmet rendezett. Név szerint a Gimiboszi (7.4), a Schmidt története (7.3) és a Kerülőutak (7.8). A filmcímek mögött zárójelben az imdb oldalán leadott szavazatok jelenlegi eredménye szerepel, ami nem kiemelkedő de mindhárom filmnél nagyon jónak mondható (9.2-vel a Remény rabjai szerepel az első helyen).

Tovább»

A Transformers 3 magyar plakátja

Az UIP-Duna Film véglegesítette a Transformers: Dark of The Moon plakátját, amiből kiderül, hogy ténylegesen június 29.-én mutatják be a filmet. Továbbá a film nem kap alcímet, hanem csak egy sorszámot. Viszont most már biztos, hogy nem csak 3D-ben, de IMAX 3D-ben megnézhetjük majd.

Tovább»

Jim Carrey új vígjátékának az előzetese

A Mr. Popper pingvinjei lehet Jim Carrey nagy visszatérése, ha a film nem csak a gyerekeket fogja érdekelni. A filmet Amerikában június 17.-én mutatják be, ami nem túl jó választás, hiszen egy napon van a Zöld lámpással, ami biztosan a hétvége legnézettebb filmje lesz. Így a nyitóhétvégén már csak a második hely elérhető jobb esetben. Roszabb esetben az előző heti Super 8 is megverheti.

Nálunk június 23.-tól vetítik a mozikban a Mark Waters rendezte filmet, természetesen szinkronizáltan. Jim Carrey mellett feltünik a filmben Carla Gugino, Ophelia Lovibond, Philip Baker Hall, Andrew Stewart-Jones, James Tupper is. Várhatóan nemsokára a szinkronizált előzetest is megnézhetjük.

Tovább»

Nagy nevek versengenek az X-Men: Farkas 2 rendezéséért

A Variety információ szerint most már csak 8 esélyes rendező maradt (mennyiről indultak?). A probléma Darren Aronofsky távozásával merül fel, ugyanis ő volt az eredeti elképzelés. Ha hinni lehet a lapnak a nyolc jelölt a következő: Jose Padilha (Elite halálosztók, RoboCop reboot), Doug Liman (Mr. és Mrs. Smith, Bourne-rejtély), Antoine Fuqua (Kiképzés, Brooklyn mélyén), Mark Romanek (Sötétkamra, Ne engedj el!), Justin Lin (Halálos iramban 3-4-5), Gavin O'Connor (Csoda a jégen, A zsaruk becsülete), James Mangold (A nyughatatlan, Börtönvonat Yumába) és Gary Shore. A legutolsó jelölt egy reklámfilmrendező. Most már cseppet sem meglepő, hogy Justin Lin is szerepel a listán hiszen manapság szinte nincs olyan film aminek a tervezési fázisában ne merülne fel a neve.

Tovább»

A Harry Potter 8. plakátjai

Megérkeztek a sorozat lezáró plakátjai. Nagyban emlékeztet a 7. rész plakátjaihoz, csak most a szövegből lemaradt egy "here" szócska, de a hangulata ugyanolyan, ami összekapcsolódó részektől nem is meglepő. A film 3D-ben, 2D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető lesz,de konvertált verzióról van szó, hiszen a film nem 3D-s és nem is IMAX-kamerákkal lett elkészítve.

Tovább»

Shark Night 3D előzetes

Megérkezett a Shark Night 3D előzetese, amit szeptemberben mutatnak majd be. A történet szerint egy fiatalokból álló társaság bulizni érkezik egy Louisiana-i tó melletti kis szigetre, azonban a hétévge hamar rémálommá válik. Nem sokkal odaérkezésüket követően előkerül a vízből egy focista akinek a karja félig le van tépve. Korházba akarják juttatni, de akkor jönnek rá, hogy ez nem lesz olyan egyszerrű hiszen a vízben többszáz veszedelmes ragadozó vár rájuk.

Tovább»

Az Alkonyat 4 első plakátja

A Summit Entertainment már fél évvel a film megjelenése megkezdte a reklámkampányt. Elsőként egy posztert jelentetett meg a Hajnalhasadás 1. részéről, melyen még a szereplők nem látszanak. A stúdió tehát semmit sem bíz a véletlenre, hiszen úgy gondolhatnánk, hogy egy sorozat negyedik részét nem kell annyira reklámozni, de biztosra mennek, hogy a film az év legsikeresebbjei közé tartozzon majd. A filmet november 18.-án mutatják be Amerikában és egy évvel később 2012 november 16.-án a második részt (mindekettőt Bill Condon fogja rendezni).

Tovább»

Az új Batman film a The Dark Knight Rises stábja

A ComingSoon.net összgyűjtötte a szereplőket egy képre. A régi ismert arcok mellet rengeteg új színész szerepel rajtuk. Úgy látszik a rendező, Christopher Nolan nagyon elégedett lehetett az Eredet stábjával mikor a filmet forgatták, ugyanis három színészt az új filmjére is leszerződtetett (Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard).

Tovább»

Plakátot kapott Hugh Jackman Vasökle

Megérkezett az első poszter Hugh Jackman, okótberben debütáló új filmjéhez. A scifi-novella adaptációs Vösökölben Jackman karaktere, Charlie egy kiégett bokszoló aki robotokat edz a jövőben.

A filmben Hugh Jackman alakítja Charliet a főszereplőt, egy kiörgedett bokszolót, aki mindig is csak második volt és nagy álma a világbajnoki cím sohasem jött össze neki. Azonban most már nem is emberek hanem több tonnás acélrobotok küzdenek a ringben, Max pedig egy piti hulladékfém kereskedő lett. Azonban egy nap fiával Maxel megépítik saját robotjukat és visszatér a ringbe.

Tovább»