Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Augusztusban jön az első szagos film

Robert Rodriguez rendezésében augusztusban fogják bemutatni az első szagosfilmet a Kémkölykök 4D-t. 2003-ban Rodriguez már hatalmas sikert ért el újításával a Kémkölykök 3-ik részével amit 3D-ben mutattak be és most mindehhez hozáad mégegy dimenziót.

A Dimension Films sajtóközleményében bejelentette, hogy az előzetesben már bereklámozott negyedik D nem az idő hanem az illat lesz. Az Aromascope elnevezésű módszernek lényege, hogy a néző a film során 8 alkalommal részesei lehetnek a vásznon zajló eseményeknek. A megváltott mozijegy mellé a nézők, teljesen ingyen egy kártyát fognak kapni melyen számok fogják jelezni, hogy melyik pillantban melyik területet kell lekaparni és az orrukhoz tartani. Egy kicsit egyszerűnek hangzó megoldásnak tűnik, főleg a nagy reklám után, hogy egy új módszerről beszélünk. Elsőként arra lehetett gondolni hogy központilag engedik be a nézőtérre az illatokat/szagokat, ami hatásosabb megoldás lehetne a kapargatásnál. Tovább»

Megvan a The Office új főnöke?

A hírek szerint James Spader lehet scrantoni iroda új vezetője. A korábbi vezetőt Michael Scottot alakító Steve Carell ugyanis a hetedik évad végén otthagyta a sorozatot. A gyártók a vezetőcserét nem a megszokott módon intézték, hogy a következő részben megjelenik az új főnök, hanem maguk a szereplők próbálják megtalálni új főnöküket, amiről a hetedik évad utolsó dupla epizódja szólt.

A fő jelölt James Spadert már láthattuk Robert California szerepében, ugyanis ő is megjelent az interjún, Ray Romano, Ricky Gervais és Jim Carrey társaságában. De egyes hírek szerint nem a helyi irodát fogja vezetni, hanem ő lesz a vállalat új vezetője, ugyanis Kathy Bates nemrég indult új sorozata, a Harry's Law miatt nem tudja tovább vállalni a szereplést. Tovább»

Az első képek Statham új akciófilmjéből

Jason Statham legújabb akciófilmjében a Killer Elite-ben olyan színészekkel szerepel majd együtt mint Robert De Niro vagy Clive Owen. A történet az egész világon átível (Ausztráliától Párizsig, Londontól a Közel-Keletig) és a középpontjában a Statham által alakított ex-ügynök áll, aki visszatér hogy kiszabadítsa egykori mentorát, akit De Niro alakít.

A rendező az elsőfilmes Gary McKendry és a három színész mellett feltünik még a filmben Yvonne Strahovski, Dominic Purcell, Aden Young, Ben Mendelsohn, Lachy Hulme, Firass Dirani, Grant Bowler és Adewale Akinnuoye-Agbaje. Tovább»

Így néz ki a Hobbit főszereplője

Az Entertainment Weekly jelentette meg Peter Jackson új filmjének, A hobbitnak az első képeit. A képeken a fiatal Bilbó és Gandalf látható. Martin Freeman alakítja az új Bilbót (korábban Ian Holm) de Gandalf szerepében viszont újra Sir Ian McKellent látható. A forgatásból előreláthatólag még 200 nap van hátra mert a film első és második részét egyszerre forgatják le, ahogyan Jackson a Gyűrűk Urával tette korábban.

Az első rész, a The Hobbit: An Unexpected Journey 2012. december 14-én kerül bemutatásra Amerikában a folytatás, a The Hobbit: There and Back Again pedig egy évvel később 2013. december 13-án.

Tovább»

Karácsonyra érkezik az új Tarantino film

Tarantino új filmje a Django Unchained, című spagetti-western a hírek szerint 2012 december 25.-én debütál majd a mozikban. A gyártó The Weinstein Company bízik benne, hogy a rendező új filmej is Oscar jelöléseket fog hozni a cégnek, ahogyan azt a Becstelen Brigantyk teljesítette is. Még nem tudni milyen konkurenciát fog kapni a film, de valószínűleg mind Oscar esélyes alkotás illetve karácsonyi film lesz.

A filmmel kapcsolatban egyre többet hallani Leonardo DiCaprio lehetséges szerepléséről is. A tervek szerint ő lehetne a film gonosz ültetvénytulajdonosa. Az viszont biztos, hogy Christopher Waltz lesz  a német fejvadász és hogy Samuel L. Jackson is fog kapni valami szerepet.

A nyár várható komédiasikerének előzetese

A nyár legvártabb komédiájának, a 30 Minutes or Less-nek, itt a csak 18 éven felülieknek szóló előzetese. A filmet a Zombielandes Ruben Fleischer rendező készítette és ismét Jesse Eisenberggel dolgozott együtt. Mellette főleg sorozatokból ismert arcok tünnek majd fel, mint Danny McBride, Nick Swardson és Aziz Ansari.

Tovább»

A Transformers 3 zenéje

Felkerült a netre a Transformers 3 zenéje amit a Linkin Park készített és Iridescent a címe.

Cowboyok és űrlények plakát

A G.I. Joe plakátja

Ismét bemutattak Las Vegasban, a Licensing International Expón egy újabb plakátot. Most a G.I. Joe 2 része került terítékre. Szokás szerint nem szolgál szinte semmi új információval csak a premierdátummal. A film hivatalos címe állítólag G.I. Joe 2: Cobra Strikes lesz.

Tovább»

Két film nem kap nálunk mozis premiert

Az első film a Az élet fája (The Tree of Life) című Terrence Malick-film, ami aranypálmát kapott Cannes-ben, de még ez sem éleg ahhoz, hogy bemutassák nálunk a filmet.

A másik film a már emlegetett Beaver, amit Jodie Foster rendezett és Mel Gibson a főszereplője. A filmet már tavaly akarták bemutatni Amerikában, azonban Mel Gibson balhéi keresztülhúzták a számításokat. Pedig előzetesen Oscar esélyesnek számított a film.

Tovább»

Az új Robotzsaru első reklámanyaga

A már sokat emlegetett Las Vegasban rendezett Licensing International Expón az új Robotzsaru is "képviseltette" magát. A rebootról eddig nem lehet sokt tudni. Eddig anyi biztos, hogy 2013-ban kerül majd a mozikba és Jose Padilha, az Elit halálosztók rendezője fogja készíteni. Tovább»

Plakátot kapott a Halálos iramban 6 és a Bourne rejtély 4

A Las Vegasban rendezett Licensing International Expo elnevezésű expó felkapott eseménnyé vált, ugyanis a Hollywoodi stúdiók itt igyekeznek megjelenni az elkövetkezendő egy-két év sikerfilmjeivel, illetveazok plakátjával. Így az esemény már nem csak a közönség számára felkapott, hanem a stúdiók számára is egyfajta versennyé vált, hiszen senki sem akar lemaradni, hogy megmutassa saját jövendőbeli sikerfilmjét.

Eddig már bemutatták a Csodálatos Pókember, a Man in Black 3 és a Bosszú angyalai plakátjait is, de ezek közül csak az utolsó mutatott valamit. A két új plakát is az első kettő semmitmondó szintjét hozza sajnos.

A Halálos iramban 6-ról csak premierjének éve derül ki. A Bourne-rejtélynél legalább napra pontosan megmutatják a premier napját, illetve hogy Matt Damon távozását követően Jeremy enner lesz a címszereplő.

Tovább»

Véres csak 18 éven felülieknek szóló Conan a barbár előzetes

Már megtekinthető a Conan a barbár új az eddiginél véresebb előzetese amiben már látható, hogy a film miért is kapott R-es besorolást a tengerentúlon. Ennél az előzetesnél legalább érthető a besorolás, nem úgy mint sok más hasonló feliratú előzetesnél.

A filmet augusztus 19.-én mutatják be Amerikában (2D és felkonvertált 3D-ben is). Magyar forgalmazója még nincs a produkciónak, így nem lehet tudni, hogy a világpremier környékén vagy esetleg csak sokkal később mutatják majd be nálunk is.

A címszerepet a Stargate: Atlantisból megismert Ronan azaz Jason Momoa alakítja és mellette feltünik a filmben Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Ron Perlman és Bob Sapp is.

Tovább»

Russell Crowe az új Superman filmben

Újabb nagy név csatlakozott a még csak tervezi státuszban álló új Superman filmhez a Man of Steelhez. A filmet Zack Snyder rendezi, aki idei Álomháború című filmjével csúnyán megbukott. A rendező első úgymond saját filmje 82 millióba került és mindössze 89 dollárt bevételezett világszerte (36-ot Amerikában). A korábbi filmjei a mind adaptációk voltak és jobban is sikerültek. Ha csak ezt nézzük ez jó hír az új filmjét illetően.

A Variety értesülései szerint Russell Crowe is aláírt az új filmhez. Az értesülések szerint Crowe Superman igazi apját, Jor-Elt alakítaná. A magát ausztrálnak valló, de új-zélandi születésű Oscar-díjas színész olyan társak közé került mint a szintén Oscar-díjas Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams és Michael Shannon. Azt már korábban bejelentették, hogy Michael Shannon látható majd Zod szerepében. Kevin Costner és Diane Lane alakítják Clark Kent "földi" szüleit. Amy Adams pedig Lois Lane lesz. És persze a címszereplőt sem lehet kihagyni, az acélembert Henry Cavill alakítja, akit főleg a Tudorok című sorozatból ismerhet a közönség.

Tovább»

A stúdió tiltotta le a Vasember 2 kezdőjelenetét

A LA Times Hero Complex Film Festivalon több olyan színész és rendező is megjelent akik képregényes filmekben dolgoztak valaha. A legnagyobb érdeklődés a Vasember filmeket kísérte, tehát a legtöbben Robert Downey Jr. és a rendező Jon Favreu beszélgetését várták. Favreu rengeteg érdekes dologról beszélt, de nemcsak a múltra tért ki hanem a jövőre is, így szóbakerült a Vasember 3 és a Bosszú angyalai is.

Kiderült, hogy a Vasember 2 nyitójelenete egy ágyjelenet lett volna. Tony Stark Pepper Potts mellet ébredt volna egy ágyban, de ezt a stúdió nem engedte és újra kellett írni a nyitójelenetet. Így következett a második verzió ami egy hányós jelenettel indul és ami a DVD-re is felkerül alternatív kezdés címszóval (lejjebb látható). Ebben a kezdésben is együtt szerepel Tony Stark és Pepper Potts, de itt egy repülőgépen vagyunk. Itt egy eléggé zavart és bepánikolt Vasembert láthatunk, akinek az Expóra kellene eljutnia. Viszont a stúdiónak ez a kezdés sem felelt meg. De ebből a verzióból egy részletet megmutattak a film előzetesében is. Amikor Gwyneth Paltrow kidobja Vasember sisakját a géppől ő pedig utánaugrik. Sok rajongó néző hiányolta is a filmből ezt a jelenetet, ugyanis a filmben Stark egyszerűen kiugrott a képből és megérkezett az Expóra (ennyi erővel oda is repülhetett volna, minek kellett repülőgéppel vinni). Valószínűleg nem akartak a már leforgatott videót teljes egészében kidobni.

Tovább»