Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

A The Avengers első HD minőségű előzetese

A film első előzetese az Amerika kapitány végére utal, majd láthatunk pár képsort az új filmből is. Újdonságnak számít, hogy az új előzetest a Marvel stúdió a Yahoo Movies!-on mutatta be. Korábban kikerült egy kamerás verziójú előzetes is, amit az Amerika kapitány: Az első bosszúálló filmet követően mutattak be a mozikban. A most megjelent előzetes nem egyezik a mozikban bemutatottal, így abból a verzióból is várható a HD minőségű.

A film jövő év május negyedikén kerül bemutatásra. A filmben szerepelni fog Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), a Thorban rövid ideig feltűnő Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (érdekes módon gyik Hulk film szereplője sem találtatott elég jónak így Mark Ruffalo lesz Hulk), de láthatjuk még Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson) is. A hírek szerint a csapat ellenfele a Thorból megismert Loki (Tom Hiddleston) lesz, de rajta kívül meggyűlhet még a bajuk másokkal is. Tovább»

Battleship látványos előzetese

A jövő év 2012 május 18.-án bemutatásra kerülő film a Hasbro torpedó játékán alapul majd, amely egy kis flotta harcát mutatja be az idegen erők ellen. Az idegenek célja a Föld nyersanyagkészleteinek a kiszipolyozása. Az előzetes alapján látszik, hogy látványos filmmel találkoznak majd a moziba látogatók. És ha csak fele annyira sikeres lesz, mint az előző Hasbro játékból készült film (Transformers) akkor a készítők biztosan jó évet fognak zárni.

A film rendezője Peter Berg, akinél érdekes, hogy eddig főleg színészként volt jelen Hollywoodban. Eddig főleg a Hancock, A királyság és a Ronda ügy című film rendezőjeként vétette magát észre. A film főszereplői Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker, Rihanna, Liam Neeson, Hamish Linklater. Tovább»

A bosszúállók (The Avengers) karakterposzterek

A Marvel stúdió nyilvánosságra hozta jövőre bemutatandó filmjének A bosszúállók több főszereplőjének karakteréről készült festett képeket. Igaz, hogy ezek a képek nem a klasszikus karakterposzterek de tartalmuk és kinézetük szerint nyugodtan lehet annak nevezni (mindegyik kép szignózott).

A képeken az eddig ismert képkockák vannak főleg megelevenítve. Vasember, Thor és Amerika kapitány esetében ez mindenképpen igaz, azonban a másik három kép hátterében tartalmaz némi érdekességet (Fekete Özvegy, Sólyomszem és Nick Fury képek). Tovább»

Jelenetek a Majmok bolygója: Lázadás című filmből

Három jelenet tekinhető meg az új Majmok bólygója című filmből. A film a mai San Franciscóban fog játszóni és a történet szerint kifejlesztenek egy új gyógyszert ami képes regenerálni az agyat. Az új gyógyszert majmokon tesztelik sikerrel, ám ellékhatásként a gyógyszer megnöveli a tesztalany intelligenciáját.

Az új Majmok bolygója film nem a 2001-es Tim Burton felé feldolgozásfilm folytatása, hanem egy előzményfilm lesz. 53 évvel a Charlton Hestonnal készült klasszikus után megtudhatjuk, hogyan zajlott le az az elképzelhetetlen folyamat amikor a majmok átvették az uralmat a bolygó felett. A film magyar bemutatója 2011. augusztus 18. és természetesen 3D-ben is megtekinthető lesz. Tovább»

Sherlock Holmes 2 szinkronizált előzetes

Megérkezett a Sherlock Holmes 2. részének a szinkronizált előzetese is amiben nem csak a főszereplőket, hanem a főgonoszt és Noomi Rapace-t (az eredeti Tetovált lányt) is láthatjuk. A folytatás a Sherlock Holmes: A Game of Shadows (nálunk Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték) címet kapta.

Az előzetesből meglepően fog mindenre fény derül. Holmes első részben megismert ellenfelét Moriarty professzort már láthatjuk is akit Jared Harris alakít és a filmben megjelenik majd Holmes testvére Mycroft is akit pedig Stephen Fry alakít.

A film amerikai premierjére december 16-án kerül sor. A magyar premierdátumról még nincs hír, de a Warner tiltása miatt biztosan csak 2012 elején fogják bemutatni a hazai mozikban. Tovább»

A Paranormal Activity 3 előzetese

Az új Paranormal Activity 3 előzményfilm lesz és 1988-as eseményeket láthatunk majd benne. A film rendezőpárosa a Henry Joostot és Ariel Schulman (Catfish) és a forgatókönyvet Christopher Landon írta.

A siker most is garantált, főként az alacsony költségvetés miatt. Az első rész igazi sikertörténet és hihetetlen meglepetést okozott amikor 2009-ben bemutatták a Paranormal Activity első részét amely mindössze csupán 15 ezer dollárból készült és 193 millió dollárt termelt világszerte. A második rész már nagyobb büdzsét kapott (az első részhez képest), itt ugyanis 3 millióból gazdálkodhattak a készítők és 176 millió dollárt eredményezett. A harmadik rész gyártási költségéről ugyan még nincs hír, de biztosan nem lépték túl most sem a 10 millió dollárt és a film az első hétvégén garantáltan már nyereséget fog elérni. Tovább»

Az első kép az új Alien filmből

Az Alien "sorozat" vissza akart térni a gyökerekhez. Nem csak az első film rendezője tért vissza, de egy előzményfilmet készítenek a sorozathoz. Legalábbis ez volt az eredeti terv, azonban ez mára megváltozott. A készülő film a Prometheus címet kapta és mégsem előzményfilm lesz, hanem egy saját identitással rendelkező produkció így siker esetén folytatás is készülhet a filmből. Tovább»

(Egyszerű) Nagyszerű Pókember poszter

Már megjelent a filmhez rendeteg kép, forgatási kép, kamerás előzetes, HD-s előzetes és most itt a plakát. Szokás szerint az első plakát nem ábrázolja a szereplőket, hanem csak egy "emblémát", jelen esetben a Pókember mellkasa látszik, azaz maga a ruha. A Csódálatos Pókember feladata nem egyszerű, ugyanis a korábbi széria, a Sam Raimi - Tobey Maguire páros nevével fémjelzett trilógia hatalmas pénzeket termelt a készítőknek (világszerte 821, 783, 890 millió dollár). Tovább»

Dexter 6. évad előzetes

A Showtime tévécsatorna újabb promóilmet jelentetett meg sikersorozatához a Dexterhez, ugyan azt még nem közölték mikor indul a sorozat következő évada. A viszont már biztos, hogy a hatodik évadban sem lesz egy nagyformátumú ellenfél, ugyanis a készítők más felépítésű történetben gondolkodnak.

Több nagy nevet is sikerült leszerződtetni a sorozathoz. Elsőként arról szóltak a hírek sikerült Colin Hanks (W. A házinyuszi, King Kong) és Mos Def (Galaxis utikalauz stopposoknak, 16 utca) szerződtetése, majd biztossá vált Edward James Olmos szereplése is. Olmos legutóbb a Battlestar Galactica - Csillagközi romboló sorozatban játszotta a főszerepet. A mostani szerepe szerint egy egyetemi tanárt fog alakítani aki az évad minden részében fel fog tünni. Tovább»

Így néz ki az új Két pasi meg egy kicsi szereplőgárdája

Bár a cím talán kicsit erős, hiszen a trióból csak egy ember lett lecserélve, igaz ő volt a legfontosabb. Charlie Sheen nem csak a neve miatt volt jelentős a sorozat tekintetében, hanem központi szerepe miatt is. Az ő karaktere állt a középpontban, ő mondta a legfőbb poénokat a többiek mondhatni csak aládolgoztak. Azonban csere má régóta ért, Sheen alkohol és drogproblémái miatt és persze kezelhetetlen is volt. Az utolsó csepp egy bizonyos rádióinterjú volt, amiben az egyik producert lezsidózta és a többi készítő sem úszta meg. Tovább»

Az éhezők viadala mozgó poszter

Suzanne Collins Az éhezők viadala regényének mozis adaptációjához a gyártó Lionsgate stúdió elkészített egy mozgó plakátot. A stúdió az új Conan a barbárhoz is készített egy hasonló plakátot, így úgy látszik működik nekik ez az ötlet. A poszteren Panem, Amerika utójának logója látható.

A történet egy antiutópisztikus Amerikában játszódik ahol a kormány 12 körzetre osztotta fel az roszágot és minden évben, minden közetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közti fiút és lányt akik az Éhezők viadala című műsorban küzdenek mindhalálig, amit természetesen közvetít a televízió is.

A film forgatása jelenleg is zajlik és jövő év március 23.-án mutatják majd be. Tovább»

A The Avengers első plakátja

Nagyfelbontású előzetes még nincs, de addig is a stúdió megjelentette a film első plakátját. A plakát szinte semmit sem ér, egy szereplő sem szerepel rajta pusztán egy logó látható így inkább az előzetes jöt volna.

A filmet jövő év május negyedikén kerül bemutatásra. A filmben szerepelni fog Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), a Thorban rövid ideig feltűnő Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (érdekes módon gyik Hulk film szereplője sem találtatott elég jónak így Mark Ruffalo lesz Hulk), de láthatjuk még Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson) is. A hírek szerint a csapat ellenfele a Thorból megismert Loki (Tom Hiddleston) lesz, de rajta kívül meggyűlhet még a bajuk másokkal is. Tovább»

Itt a Mission: Impossible 4. részének a feliratos előzetese

Megérkezett a Mission: Impossible - Fantom protokoll alcímet viselő negyedik részének feliratos előzetese. A filmet idén év végén mutatják Amerikában és nálunk is egyaránt.

A rendezői székben ismét új ember ül, név szerint Brad Bird aki eddig animációs filmeket rendezett. Bird folytatja tehát a Brian De Palma, John Woo és J.J. Abrams által megkezdett sort, akik saját részükre egyértelműen rányomták a bélyegüket. De Palma film inkább thriller volt, míg a Woo féle folytatásban a látvány kapott nagyobb szerepe és a J.J. Abrams féle harmadik részben pedig talán a kettő ötvözetéről lehet beszélni. Az előzetes alapján a negyedik rész is látávnyos lesz, bár pár képkocka emlékeztet a már korábban látott akciókra.

A filmben szerepet kapott Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Ving Rhames, Tom Wilkinson és Anil Kapoor is, de Kittridget idézve (az első részből) mint mindig Ethan Hunt lesz a kulcsfigura. Tovább»

Az új Batman film feliratos előzetese

Megérkezett a botrányt keltett előzetes első feliratos veziója. Ugyan ez sem hivatalos felirat hanem a youtubon tevékenykedő pöcökfeliratműhely újabb kiadása, de szokás szerint érdemes megnézni. Tovább»

A Csodálatos Pókember HD előzetese

Az új Pókember film a Csodálatos Pókemberhez érkezett elősször egy moziba felvett felvétel, de a gyártó stúdió, a Sony rögtön előállt a hivatalos HD minőségű előzetessel. Szokás egy új film előtt, méghozzá a Harry Potter előtt mutatták be az Pókember film előzetesét is, ami szokás szerint kikerült netre. Azonban szokatlanul a Sony volt az első aki megtette a logikus lépést és nem próbálkozott a rossz verzió eltüntetésével, hanem inkább megjelent a jó minőségű előzetessel.

Az új feldolgozásban Tobey Maguire helyett Andrew Garfield (Social Network - A közösségi háló) játsza a címszereplőt. A filmet jövöre július 3.-án fogják bemutatni Amerikában. Tovább»