Megérkezett az első előzetes, a minden idők legjobb feldolgozásfilmjének a folytatásához illetve előzményfilmjéhez. A John Carperter által 1982-ben rendezett horrorklasszikusról A dolog-ról van szó, amelynek alapját az 1951-es A lény - egy másik világból (The Thing from Another World) című film képzi (azonban ezt sokan a mai napig vitatják). Egy viszont biztos, hogy John W. Campbell, Jr. műve, a Who Goes There? szolgált mindkét film alapjául.

Ránézésre a film hangulata kísértetiesen hasonlít a 82-es elődjéhez (ami nem véletlenül). Pár szembetűnő különség is lesz a filmben, hiszen most az expediciónak vannak női tagjai is. Természetesen látványbeli különségre is számíthatunk mivel az eltelt közel 30 évben volt egy kis technikai fejlődés. Ha szó szerint vehetjük az előzményfilm hírt akkor a norvég kutatócsapatról szólhat a film és szörny a végén kutya formájában elmenekül. De valószínűleg ismét amerikai csapat kerül összütközésbe az idegennel alakmásolóval.

Az Universal Pictures Amerikában október 14-én mutatja be az új filmjét amelyben olyan színészek fognak szerepelni mint Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Jonathan Lloyd Walker és Adewale Akinnuoye-Agbaje. Tovább»