Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Új forgatási jelenetek a harmadik Batman filmből

Nolanék Pittsburghből Los Angelesbe költöztek át ahol felvettek több üldözéses jelenetet is. Szokás szerint a forgatást több bámészkodó ember is felvette és a felvételek rögtön a videómegosztó oldalakon landoltak. Tovább»

Az új Batman film feliratos előzetese

Megérkezett a botrányt keltett előzetes első feliratos veziója. Ugyan ez sem hivatalos felirat hanem a youtubon tevékenykedő pöcökfeliratműhely újabb kiadása, de szokás szerint érdemes megnézni. Tovább»

Íme a tökéletes minőségű új Batman előzetese

Alig egy héttel a kiszivárgott előzetest követően hivatalosan is megjelent az új Batman film, a The Dark Knight Rises első kedvcsináló előzetes. Az első teasert az új Harry Potter előtt akarták bemutatni a mozikban, ami meg is történt csak ezzel egy időben az internetre is felkerült.

A Warner az eltelt hét alatt minden filmes oldalról és blogból megpróbálta eltávolítani a kópiát, de megszokott módon ez nem sikerülhetett maradéktalanul. A film hazai forgalmazója az Intercom ugyanúgy küzdött a gyenge minőségű teaser levételéért. Azonban szokás szerint nem sikerült nekik, így legközelebb ha ilyen fog történni akkor esetleg meg lehetne próbálni a reménytelen küzdelem helyett egyből kirukkolni a jó minőségű verzióval. Tovább»

Kiszivárgott a The Dark Knight Rises előzetese

A kamu előzeteseket követően már megtekinthető a The Dark Knight Rises valódi előzetese. A tervek szerint a film előzetese a Harry Potter utolsó része előtt mutatták volna be a mozikban, azonban valaki ellopta a kópiát. Így addig is megnézhető egy gyengébb minőségű másfél perces felvétel, amíg megjelenik a HD-s verzió a videómegosztókon.

A Warner Brothers letiltotta, hogy filmjeiket a világpremierrel egy időbe mutassák be nálunk, így a kikerült anyagnak legalább annyi pozítivuma van, hogy ez biztosan nem tőlünk került fel az internetre. Tovább»

Az új Batman film a The Dark Knight Rises első plakátja

Elkezdődött a The Dark Knight Rises reklámpánya és a stúdió megjelentette a film első plakátját. A tervek szerint a filmet jövőre július 20-án mutatják be Amerikában. Arról azonban nincs hír, hogy nálunk mikortól lesz látható, hiszen nem is olyan régen a Warner letiltotta a hazai bemutatókat és a filmjeiket nem a világpremierrel egy időben mutatják be nálunk. Tovább»

Az új Batman film a The Dark Knight Rises stábja

A ComingSoon.net összgyűjtötte a szereplőket egy képre. A régi ismert arcok mellet rengeteg új színész szerepel rajtuk. Úgy látszik a rendező, Christopher Nolan nagyon elégedett lehetett az Eredet stábjával mikor a filmet forgatták, ugyanis három színészt az új filmjére is leszerződtetett (Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard).

Tovább»

Hihetetlen ötlettel reklámozzák az új Batman filmet

Még csak nemrég kezdték el a harmadik Batman film a The Dark Knight Rises-nek a forgatását de a gyártó stúdió már el is kezdte a reklámkampányt. Elsőként egy szerintem hihetetlenül jó ötlettel áltak elő.

Pár Batman rajongó észrevette, hogy élessé vált a http://www.thedarkknightrises.com/ oldal, amin egy csak egy kántálásra hasonlító hang található. Arra kezdtek gyanakodni, hogy vírusos lett az oldal. Azonban ezt követően a SuperHeroHype fórum egyik tagja felfedezte, hogy a hanganyag kulcsa egy kód, nevezetesen "thefirerises". A kód egy Twitter accountra utalt.

Tovább»