Megérkezett a Drive című film feliratos előzetese. A felirat az előzetesen ugyan még nem hivatalos, hanem a Pöcök feliratműhely új alkotása. A sötét hangulatú film bővelkedni fog majd véres jelenetekben is (az előzetes sem véletlenül kezdődik pirossal). Elösször a Statham véle Szállító juthat eszünkbe, persze egy kicsit keményebb formában.

A film rendezője, Nicolas Winding Refn-t Cannesban megkapta a legjobb rendezőnek járó díját a filmért. Beszédében megköszönte Gaspar Noé-nak, hogy a Visszafordíthatatlan című filmben megmutatta neki, hogyan kell szétverni egy fejet vágás nélkül. Az előzetes megtekintése után szinte biztosra megmondhatjuk, hogy melyik jelenetben vette át a módszert.

A történet középpontjában a Ryan Gosling által alakított Sofőr áll aki nappal kaszkadőrként dolgozik, esténként viszont bűnözök sofőrje. Shannon a mentora szervezi nappali és éjszakai munkáit egyaránt. Megpróbálnak pénzt gyűjteni egy versenyautóra, hogy komoly versenyeken indulhassanak. Támogatóra is találnak egy öreg maffiozó személyében aki hajlandó lenne befektetni a srácba. A problémák viszont akkor kezdődnek amikor a főszereplő megismerkedik a szomszédjával és annak brutális, a börtönből frissen szabadult férjével.

Ryan Gosling feltünik a filmben Carey Mulligan, Bryan Cranston, Ron Perlman, Christina Hendricks, Oscar Isaac és Albert Brooks is. A filmet szeptembe 15. mutaják be Magyarországon, míg Amerikában egy nappal később.