Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Scully ügynök a Johnny English 2 plakátján

A nálunk szeptemberben bemutatásra kerülő Johnny English 2 című filmben Rowan Atkinson mellett Gillian Anderson is szerepet kapott és az egyik plakát az ő karakterére illetve filmbéli szerepére koncentrál.

Gillian Anderson, az egykori Scully ügynök, MI7-es titkos ügynököt fog alakítani, név szerint Pamela Reed-et. A film gyártója úgy néz, hogy próbálja a filmet nem egyszereplősnek eladni és Rowan Atkinson karaktere mellett a film többi szereplőjére koncentrál. Az új filmekhez hasonlóan (mint például a Thor) itt is megjelentetnek úgynevezett karakterposztereket. A céljuk ezekkel az akciókkal nem csak a képek és poszterek változatossá tétele, hanem mindazon nézők moziba csalogatása akik nem vagy csak kevéséb szimpatizálnak a központi karakterrel illetve annak megformálójával.

A film az első részt követően 8 évvel fog játszódni és Anglia egyik legveszélyesebb fegyvere már közel sem olyan népszerű mint az előző film végén. Egy rosszul sikerült bevetést követően számüzetésbe vonul egy tibeti barlangba. Azonban a távol-Keleten egy közeli kolostorban kitanítják a harcművészeteket és így még veszélyesebben térhet majd vissza. Tovább»

Itt a Johnny English 2 előzetese

Rowan Atkinson 2003-as sikerfilmjének folytatása szeptember 16. kerül bemutatásra Amerikában (nálunk szintén szeptemberben). Szerepet kapoot a filmben Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike és Daniel Kaluuya.

Tovább»