Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Augusztusban jön az első szagos film

Robert Rodriguez rendezésében augusztusban fogják bemutatni az első szagosfilmet a Kémkölykök 4D-t. 2003-ban Rodriguez már hatalmas sikert ért el újításával a Kémkölykök 3-ik részével amit 3D-ben mutattak be és most mindehhez hozáad mégegy dimenziót.

A Dimension Films sajtóközleményében bejelentette, hogy az előzetesben már bereklámozott negyedik D nem az idő hanem az illat lesz. Az Aromascope elnevezésű módszernek lényege, hogy a néző a film során 8 alkalommal részesei lehetnek a vásznon zajló eseményeknek. A megváltott mozijegy mellé a nézők, teljesen ingyen egy kártyát fognak kapni melyen számok fogják jelezni, hogy melyik pillantban melyik területet kell lekaparni és az orrukhoz tartani. Egy kicsit egyszerűnek hangzó megoldásnak tűnik, főleg a nagy reklám után, hogy egy új módszerről beszélünk. Elsőként arra lehetett gondolni hogy központilag engedik be a nézőtérre az illatokat/szagokat, ami hatásosabb megoldás lehetne a kapargatásnál. Tovább»

Itt a Kémkölykök 4 előzetese

Augusztus 19.-én megérkezik Amerikába Robert Rodriguez új filmje a Kémkölykök negyedik része. Rodriguez 2001-től minden évben bemutatott egy Kémkölykök filmet és most nyolc év után visszatért egykori sikersorozatához. Az első három rész mindegyike 35-38 millió dollárba került és mindhárom rész bőven 100 millió felett termelt világszerte, sőt a harmadik rész majdnem átlépte a 200-at is.

Tovább»