Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Másnaposok 2 - 3 új TV spot

Megérkezett három TV spot a Másnaposok második részéhez. Már csak másfél hét és bemutatják a filmet nálunk és Amerikában egyaránt. Nálunk szinkronizálva fogják vetíteni a filmet, de a hétvégi első hely még így sem garantált. Minden bizonnyal sikeresen fog zárni a film azonban az már korántsem biztos, hogy akár egy hétvégén keresztül is vezetheti majd a Box Office listákat. Egy héttel korábban mutatják be (most csütörtökön) a Karib-tenger kalózai negyedik részét, utána egy héttel pedig az új X-Men filmet és a Kung Fu Panda 2-t. Szinte megjósolhatatlan hogy a négy filmből melyik lesz a legsikeresebb, de egy dolog biztos, mégpedig az, hogy a mozilátogatók elégedettek lesznek.

Tovább»

Magyar plakátok a Másnaposok 2-höz

Úgy látszik belehúzott az Intercom a másnaposok 2 reklámozásába, annak ellenére, hogy valószínűleg nem csak Amerikában de nálunk is hatalmas siker lesz a folytatás. Tovább»

Végre megnézhető a Másnaposok 2 teljes előzetese

Az első rövid előzetesből nem sok minden derült ki. Csak egy szobát láttuk, egy kicsit a szereplőket, megtudtuk hogy visszatérnek és elolvashattuk mit írtak az első részről.  Azonban most itt a teljes előzetes.

Tovább»