Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Apollo 18 és Majmok bolygója: Lázadás poszter és effektvideó

Két új poszter érkezett az Apollo 18 és Majmok bolygója című filmekhez. Az előbbi magyar premierdátumáról még nincs hír, viszont utóbbit pontosan két hét múlva már vetíteni fogják nálunk is. A poszterek mellé érkezett még egy több mint 3 perces videó, ami az új Majmok bolygója pár vizuális effektjét mutatja meg. Tovább»

Jelenetek a Majmok bolygója: Lázadás című filmből

Három jelenet tekinhető meg az új Majmok bólygója című filmből. A film a mai San Franciscóban fog játszóni és a történet szerint kifejlesztenek egy új gyógyszert ami képes regenerálni az agyat. Az új gyógyszert majmokon tesztelik sikerrel, ám ellékhatásként a gyógyszer megnöveli a tesztalany intelligenciáját.

Az új Majmok bolygója film nem a 2001-es Tim Burton felé feldolgozásfilm folytatása, hanem egy előzményfilm lesz. 53 évvel a Charlton Hestonnal készült klasszikus után megtudhatjuk, hogyan zajlott le az az elképzelhetetlen folyamat amikor a majmok átvették az uralmat a bolygó felett. A film magyar bemutatója 2011. augusztus 18. és természetesen 3D-ben is megtekinthető lesz. Tovább»

Majmok bolygója: Lázadás szinkronos előzetes és magyar poszter

A film a mai San Franciscóban fog játszóni és a történet szerint kifejlesztenek egy új gyógyszert ami képes regenerálni az agyat. Az új gyógyszert majmokon tesztelik sikerrel, ám ellékhatásként a gyógyszer megnöveli a tesztalany intelligenciáját.A főszereplő James Franco mellet feltűnik majd a filmben Brian Cox, John Lithgow, Tom Felton, Freida Pinto és Andy Serkis Caesar szerepében.

Tovább»

A majmok bolygója: Lázadás szinkronizált előzetes

Az új Majmok bolygója film nem a 2001-es Tim Burton felé feldolgozásfilm folytatása, hanem egy előzményfilm lesz. 53 évvel a Charlton Hestonnal készült klasszikus után megtudhatjuk, hogyan zajlott le az az elképzelhetetlen folyamat amikor a majmok átvették az uralmat a bolygó felett. A film magyar bemutatója 2011. augusztus 18..

Tovább»