Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Mozipremier 2011. május 5.

A mai naptól három filmet vetítenek a magyar mozikban, A Halálos iramban 5. részét és két filmdrámát mutatnak be. A két filmdráma az Instant dohány és az Apacsok.

Tovább»

Mozipremier 2011. április 28.

A holnapi napon három új filmet mutatnak be a magyar mozikban.

Az már most is kijelenthető, hogy a hétvége nyertese anyagi szempontból egyértelműen a Thor lesz. Az év egyik nagy "blockbustere" amit már sokan várnak. A siker azért is boritékolható, mert a "sima" verzión kívül megtekinthető a film 3D-ben és Imax 3D-ben is. Az utóbbi időben a (a 3D-s filmek esetében) filmek bevételének jelentős részét a 3D-s mozikból származó bevételek alkotják, köszöthető ez a magasabb jegyáraknak is.

Tovább»

Mozipremierek - 2011. április 7.

E HETI MOZIBEMUTATÓK

Ezen a héten hét filmet mutatnak be a mozikban. A Maci Laci előszereplős filmet 3D-ben is megtekinthető. Ezen kívül bemutatják Jason Staham új akciófilmjét A mestergyilkost és Bradley Cooper, Robert De Niro közös filmjét a Csúcshatás című thrillert.

A három amerikai filmen kívül bemutatnak még egy dán, egy francia, egy német-magyar-francia koprodukciót és egy magyar filmet. A zöld sárkány gyermekei az e heti magyar premierfilm amit Miklauzic Bence rendezett. Továbbá a német-magyar-francia koprodukciójú Womb-Méh Fliegauf Benedek első angol nyelvű filmje.

 

Mozi bemutató 2011. március 31.

Sorsügynökség

Tovább»