Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Mel Gibson visszatért és hatalmasat bukott

A sokat halasztott film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Mel Gibson főszereplésével készült filmet a Beavert, amit Jodie Foster rendezett, tavaly decemberben mutatták volna be eredetileg (az Oscar esélyesség miatt). Gibson botrányai és rendőrségi ügye miatt azonban el kellett halasztani a premiert.

Tovább»

Hihetetlenül kezdett a Halálos iramban 5

Minden idők legjobb áprilisi nyitóhétvégéjével debütált a Halálos iramban új része.

Tovább»

Mozipremier 2011. április 28.

A holnapi napon három új filmet mutatnak be a magyar mozikban.

Az már most is kijelenthető, hogy a hétvége nyertese anyagi szempontból egyértelműen a Thor lesz. Az év egyik nagy "blockbustere" amit már sokan várnak. A siker azért is boritékolható, mert a "sima" verzión kívül megtekinthető a film 3D-ben és Imax 3D-ben is. Az utóbbi időben a (a 3D-s filmek esetében) filmek bevételének jelentős részét a 3D-s mozikból származó bevételek alkotják, köszöthető ez a magasabb jegyáraknak is.

Tovább»

Az Álomháború volt a legnézettebb új film a múlt héten

Elég csúnyán leszerepeltek a múlt heti hazai mozis premierek. A vakok között a király az Álomháború volt, melynek még így sem sikerült az első helyet megszereznie a hazai hétvégi mozifilmes toplistán.

Tovább»