Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

A Csodálatos Pókember szinkronizált előzetese

Megérkezett a szinkronizált előzetes a Csódálatos Pókemberhez, a Pókember történet reebotjához. Az új feldolgozásban Tobey Maguire helyett Andrew Garfield (Social Network - A közösségi háló) játsza a címszereplőt. A filmet jövöre július 3.-án fogják bemutatni Amerikában. A Csódálatos Pókember feladata nem egyszerű, ugyanis a korábbi széria, a Sam Raimi - Tobey Maguire páros nevével fémjelzett trilógia hatalmas pénzeket termelt a készítőknek (világszerte 821, 783, 890 millió dollár). Tovább»

(Egyszerű) Nagyszerű Pókember poszter

Már megjelent a filmhez rendeteg kép, forgatási kép, kamerás előzetes, HD-s előzetes és most itt a plakát. Szokás szerint az első plakát nem ábrázolja a szereplőket, hanem csak egy "emblémát", jelen esetben a Pókember mellkasa látszik, azaz maga a ruha. A Csódálatos Pókember feladata nem egyszerű, ugyanis a korábbi széria, a Sam Raimi - Tobey Maguire páros nevével fémjelzett trilógia hatalmas pénzeket termelt a készítőknek (világszerte 821, 783, 890 millió dollár). Tovább»

A Csodálatos Pókember HD előzetese

Az új Pókember film a Csodálatos Pókemberhez érkezett elősször egy moziba felvett felvétel, de a gyártó stúdió, a Sony rögtön előállt a hivatalos HD minőségű előzetessel. Szokás egy új film előtt, méghozzá a Harry Potter előtt mutatták be az Pókember film előzetesét is, ami szokás szerint kikerült netre. Azonban szokatlanul a Sony volt az első aki megtette a logikus lépést és nem próbálkozott a rossz verzió eltüntetésével, hanem inkább megjelent a jó minőségű előzetessel.

Az új feldolgozásban Tobey Maguire helyett Andrew Garfield (Social Network - A közösségi háló) játsza a címszereplőt. A filmet jövöre július 3.-án fogják bemutatni Amerikában. Tovább»

Új fotók a Csodálatos Pókember titkos jelenetéhez

Újabb fotók jelentek meg a Csodálatos Pókember forgatásáról. A stáb jelenleg is New Yorkban forgat, de most Queensben és a hírek szerint egy meglehetősen fontos részt vettek fel a sötétben. A forgatás már több mint egy hónapja tart és nemsokára a félidejéhez fog érkezni. A befejezést követően biztosan hosszabb utómunkálatokra kerül majd sor a 3D-ben is bemutatásra kerülő filmmel.

Tovább»

Már videó is van az új Pókember forgatásáról

Pár napja jelentek meg a képek a film New York-i forgatásáról és most itt egy videó is. A videón egy kaszkadőrt láthatunk aki a New York-i forgalom felett lengedezik.

Tovább»

Képek az új Pókember mozifilmből

A jelenleg New Yorkban zajló forgatásról érkeztek képet, amelyeken a láthatjuk az egyik kaszkadőrt Harlemben lengedezni. A film hivatalos címe: The Amazing Spider-Man (A csodálatos Pókember) lesz. A filmmel kapcsolatban nem csak alábbi képek számítanak újdonságnak, hanem érkezett egy füles ami szerint a film egy temetéssel fog véget érni. Arra lehet következtetni, hogy a film követni fogja az eredeti képregény történetét és a film végén Gwen Stacy (Emma Stone) eltávozik majd az élők sorából.

Tovább»