Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Portalanítás: Az ember aki túl keveset tudott (teljes film megnézhető)

A sorozat második filmje egy jó kis vígjáték ami Bill Murray főszereplésével készült 1997-ben. A filmben a komikum forrása a félreértéseken alapul. Félreértés és véletlenek sorozatából lesz az Angliába látogató amerikai videótékás a világ egyik legveszélyesebb ügynöke.

Tartalom: Az amerikai Wallace Ritchie (Bill Murray) - a saját születésnapja alkalmából - nemcsak saját magának, de öccsének is meglepetést akar szerezni, így fogja magát és minden előzetes bejelentés nélkül betoppan Angliában élő testvéréhez, James-hez (Peter Gallagher). A sikeres üzletember azonban épp nem ér rá csetlő-botló bátyjával foglalkozni, ezért csak hogy megszabaduljon tőle, befizeti egy színházi elődásra, amelyben az egyedüli néző - színészek segítségével - részt vehet egy teljesen valósághű krimiben. A feladat mindössze annyi, hogy egy utcai telefonfülkében válaszolni kell a játékvezető hívására, és elmenni a megadott címre. A telefon meg is szólal, de a hívás egy valódi bérgyilkos számára érkezik. Wallace mit sem sejtve elindul, hogy teljesítse a feladatot, és ezzel kezdetét veszi az őrület. (port.hu)

Tovább»

Portalanítás: IDŐZÍTETT BOMBA

Az első film az új ajánló rovatban a Portalanításban egy 1994-es, Jeff Bridges és Tommy Lee Jones főszereplésével készült akciófilm, az Időzített bomba.

A Bostont megrázó hatalmas bombamerényletet követően a rendőrség újra szolgálatba szólítja egykori legjobb tűzszerészét, Jimmy Dove-ot. A rejtélyes támadó mestere a robbanószerek készítésének, ügyes, ravasz és kegyetlen. Hozzá hasonlóval csak egyetlenegyszer találkozott a tapasztalt rendőr: fiatalon, egy távoli országban tőle tanulta a pokolgépek készítését... Jimmy-nek így nemcsak egy veszélyes bűnözővel, hanem a múltjával is le kell számolnia, hiszen hatalmas a tét, ugyanis már a családja élete is veszélyben forog (port.hu). Tovább»

Portalanítás

Új rovat indul a mai nappal melynek lényege olyan régebbi filmek bemutatása, amelyek nem döntögettek bevételi rekordokat vagy halmozták a díjakat, viszont ettől függetlenül mégis érdemes megnézni őket. Lehet, hogy annyira nem maradandóak és nem fognak róla 25 év után is beszélni de azt a másfél két órát mindenképpen megéri ameddig tart. Két vagy három naponta kerül majd fel egy film.