Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Apollo 18 és Majmok bolygója: Lázadás poszter és effektvideó

Két új poszter érkezett az Apollo 18 és Majmok bolygója című filmekhez. Az előbbi magyar premierdátumáról még nincs hír, viszont utóbbit pontosan két hét múlva már vetíteni fogják nálunk is. A poszterek mellé érkezett még egy több mint 3 perces videó, ami az új Majmok bolygója pár vizuális effektjét mutatja meg. Tovább»

A The Avengers első plakátja

Nagyfelbontású előzetes még nincs, de addig is a stúdió megjelentette a film első plakátját. A plakát szinte semmit sem ér, egy szereplő sem szerepel rajta pusztán egy logó látható így inkább az előzetes jöt volna.

A filmet jövő év május negyedikén kerül bemutatásra. A filmben szerepelni fog Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), a Thorban rövid ideig feltűnő Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (érdekes módon gyik Hulk film szereplője sem találtatott elég jónak így Mark Ruffalo lesz Hulk), de láthatjuk még Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson) is. A hírek szerint a csapat ellenfele a Thorból megismert Loki (Tom Hiddleston) lesz, de rajta kívül meggyűlhet még a bajuk másokkal is. Tovább»

Nurse 3D poszter (18+)

Az első poszteren Paz De La Huerta-t láthatjuk meztelenül és vérrel borítva. A Nurse rendezője Douglas Aarniokoski nyilatkozata szerint olyan horrorfilmet készít amin még Jigsaw és Dr. Heiter blush is elcsodálkozna. A film egy igazi női bosszúfilm lesz aminek a főszereplője egy nővér aki nappal életeket ment, míg éjszaka hűtlen férfiakat gyilkol.

A tervek szerint a filmet 2012 mutatják be. Tovább»

Cowboyok és űrlények plakát

A G.I. Joe plakátja

Ismét bemutattak Las Vegasban, a Licensing International Expón egy újabb plakátot. Most a G.I. Joe 2 része került terítékre. Szokás szerint nem szolgál szinte semmi új információval csak a premierdátummal. A film hivatalos címe állítólag G.I. Joe 2: Cobra Strikes lesz.

Tovább»

Az új Robotzsaru első reklámanyaga

A már sokat emlegetett Las Vegasban rendezett Licensing International Expón az új Robotzsaru is "képviseltette" magát. A rebootról eddig nem lehet sokt tudni. Eddig anyi biztos, hogy 2013-ban kerül majd a mozikba és Jose Padilha, az Elit halálosztók rendezője fogja készíteni. Tovább»

Plakátot kapott a Halálos iramban 6 és a Bourne rejtély 4

A Las Vegasban rendezett Licensing International Expo elnevezésű expó felkapott eseménnyé vált, ugyanis a Hollywoodi stúdiók itt igyekeznek megjelenni az elkövetkezendő egy-két év sikerfilmjeivel, illetveazok plakátjával. Így az esemény már nem csak a közönség számára felkapott, hanem a stúdiók számára is egyfajta versennyé vált, hiszen senki sem akar lemaradni, hogy megmutassa saját jövendőbeli sikerfilmjét.

Eddig már bemutatták a Csodálatos Pókember, a Man in Black 3 és a Bosszú angyalai plakátjait is, de ezek közül csak az utolsó mutatott valamit. A két új plakát is az első kettő semmitmondó szintjét hozza sajnos.

A Halálos iramban 6-ról csak premierjének éve derül ki. A Bourne-rejtélynél legalább napra pontosan megmutatják a premier napját, illetve hogy Matt Damon távozását követően Jeremy enner lesz a címszereplő.

Tovább»

Silány promóplakátok a Men in Black 3 és a Csodálatos Pókember filmekhez

A Las Vegasban rendezett Licensing International Expo elnevezésű expó felkapott eseménnyé vált, ugyanis a Hollywoodi stúdiók itt igyekeznek megjelenni az elkövetkezendő egy-két év sikerfilmjeivel, illetveazok plakátjával. Így az esemény már nem csak a közönség számára felkapott, hanem a stúdiók számára is egyfajta versennyé vált, hiszen senki sem akar lemaradni, hogy megmutassa saját jövendőbeli sikerfilmjét. Azonban az idei rendezvényen csalódottak maradtak a rajongók mikor meglátták a Csodálatos Pókember és a Men in Black 3. részének a plakátját. A két plakáton ugyanis semmi extrát se lehet látni. Ugyanakkor az is biztos, hogy nem ezek lesznek a végleges plakátok. A már korábban bemutatott Bosszú angyalai plakáton legalább a szereplőket lehet látni (Vasember, Thor, Hulk, Amerika kapitány és Sólyomszem illetve a Fekete Özvegy akik eddig mellékszereplők voltak és valószínűleg azok is maradnak az új filmben is), de ez a plakát erősen olyan benyomást kelt mintha valaki otthon készítette volna egy Photoshoppal.

Tovább»

Három testőr 3D plakát

Az új Három testőrnek is megérkezett az első plakátja. A filmet 3D-ben fogják bemutatni. Paul W. S. Anderson, a Resident Evil sorozat készítőjének rendezében elevendik meg a már ismert kalandtörténet. Úgy néz ki a rendező egy időre megelégelte a zombikat és műfajt vált. Természetesen ha ő rendezi a filmet akkor Milla Jovovich is feltünik benne. Milla Jovovich kívül csak Orlando Bloom (Karib-tenger kalózai, Gyűrűk Ura) és a Becstelen Brigantykkal Oscar díjat nyert Christopher Waltz mondható nagy névnek de ők csak kisebb szerepekben fognak feltűnni. A hármason kívül/mellett szerepel a filmben Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde és Juno Temple. Alexandre Dumas történetének új feldolgozását október 14.-én mutatják be Amerikában. A magyar bemutatóról még nincs hír.

Tovább»

A tetovált topless lány posztere

David Fincher ígértéhez híven megjelentette a film második plakátját ami tulajdonképpen ugyanaz mint az előző, csak itt Ronney Mara topless szerepel.

Tovább»

Super 8 poszter

1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot vonattal egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat látványos balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a mai napig rejtély. Egy titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban - de vajon ez az erő jó vagy gonosz? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat? Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel.

Tovább»

Remek új Conan plakátok

A film forgalmazója a Lionsgate egy-egy exkluzív példányt jutattott el a ComingSoon-nak ,a JoBlo-nak, az MTV-nek, a Pop Wrap-nak és a FirstShowing.net-nek. Ezeken a Jason Momoa által alakított Conan, Rachek Nichols által alakított Tamara, a Rose McGowan által alakított Marique a Stephen Lang által alakított Khalar Zym és a Ron Perlman által alakított Corin látható.

A film előzeteséért kattints ide!

Tovább»

Majmok bolygója: Lázadás szinkronos előzetes és magyar poszter

A film a mai San Franciscóban fog játszóni és a történet szerint kifejlesztenek egy új gyógyszert ami képes regenerálni az agyat. Az új gyógyszert majmokon tesztelik sikerrel, ám ellékhatásként a gyógyszer megnöveli a tesztalany intelligenciáját.A főszereplő James Franco mellet feltűnik majd a filmben Brian Cox, John Lithgow, Tom Felton, Freida Pinto és Andy Serkis Caesar szerepében.

Tovább»

The Vow poszter és trailer

A film bemutatója még jócskán odébb van de a marketinggépezet már beindult és háromnegyed évvel a bemutató előtt már meg is jelent a film posztere és első előzetese. A forgalmazó, a Sony Pictures, jövő Valentin napra tervezi Rachel McAdams és Channing Tatum főszereplésével készült új romantikus drámájának a bemutatóját.

A történet egy friss házaspárról szól akik autóbalesetet szenvednek és a nő kómába kerül. Miután felébred az emlékei szórványosak és a férjnek újra meg kell hóditania.

A filmet Michael Sucsy írta és rendezte, akinek ez a film lesz az első mozis rendezése. Eddig csak egy másik filmet rendezett a Két nő egy ház című TV filmet, aminek írója és producere is volt. A két főszereplő mellet feltünik még a filmben Sam Neill, Scott Speedman és Jessica Lange is.

Tovább»

Conan a barbár mozgó posztere

A gyártó megjelentetett egy mozgó posztert a Jason Momoa főszereplésével készült új Conan filmhez. Igaz csak a háttérben levő madarak mozognak a képen, de az egér körbejárhatjuk a teret ami egy csatajelenetet ábrázol.

A filmet Amerikában augusztus 19.-én mutatják be (magyarországi premierdátumról még nincs hír) 2D és felkonvertált 3D formában.

A több mint két perces előzetesben Marcus Nispel Conan-rebootjának előzetese, amelyet Bulgáriában forgattak. Főbb szerepekben: Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Ron Perlman és Bob Sapp.

Tovább»