Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Rossz tanár feature trailer és 4 jelenet

Megérkezett egy új előzetes és négy jelenet Cameron Diaz új filmjéhez a Rossz tanárhoz. Az előzetes nem mutat sok újat, azonban a jelenetek viszont nem rosszak és köztük az autómosós rész rövid változata. Amerikában június 24.-én debütál Cameron Diaz új vígjátéka a Rossz tanár (Bad Teacher), nálunk csak egy hónappal később augusztus 18.-án. Diaz egy folyamatosan ivó és drogozó tanárt játszik, aki egyáltalán nem való tanárnak és egyetlen vágya, hogy teherbe essen és otthagyhassa útált szakmáját. Miután vőlegénye kidobja, új tervet készít és egy gazdag helyettesítőtanárt néz ki magának.

A korábban megjelent szinkronos előzeteshez kattints ide.

Tovább»

Rossz tanár magyar előzetese

Amerikában június 24.-én debütál Cameron Diaz új vígjátéka a Rossz tanár (Bad Teacher), nálunk csak egy hónappal később augusztus 18.-án. Diaz egy folyamatosan ivó és drogozó tanárt játszik, aki egyáltalán nem való tanárnak és egyetlen vágya, hogy teherbe essen és otthagyhassa útált szakmáját. Miután vőlegénye kidobja, új tervet készít és egy gazdag helyettesítőtanárt néz ki magának.

Tovább»