Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Sherlock Holmes 2 szinkronizált előzetes

Megérkezett a Sherlock Holmes 2. részének a szinkronizált előzetese is amiben nem csak a főszereplőket, hanem a főgonoszt és Noomi Rapace-t (az eredeti Tetovált lányt) is láthatjuk. A folytatás a Sherlock Holmes: A Game of Shadows (nálunk Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték) címet kapta.

Az előzetesből meglepően fog mindenre fény derül. Holmes első részben megismert ellenfelét Moriarty professzort már láthatjuk is akit Jared Harris alakít és a filmben megjelenik majd Holmes testvére Mycroft is akit pedig Stephen Fry alakít.

A film amerikai premierjére december 16-án kerül sor. A magyar premierdátumról még nincs hír, de a Warner tiltása miatt biztosan csak 2012 elején fogják bemutatni a hazai mozikban. Tovább»

Plakátok a Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték-hoz

A múlt heti előzetes előtt a Warner Brothers kiadott új filmjéhez két plakátot amin elsősorban Sherlock Holmes és Doktor Watson látható, azaz Robert Downey Jr. és Watsont Jude Law. Azonban a plakátok hátterében láthatjuk a film másik két fontos szereplőjét is, Moriarty professzort (Jared Harris) és az eredeti Tetovált lányból megismert Noomi Rapace aki Simet alakítja. Mellettük feltünik még a filmben Eddie Marsan, Stephen Fry és Gilles Lellouche is. Tovább»