Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Így néz ki az új Superman

Nemsokára kezdetét veszi a Superman reboot forgatása. A film bemutatójára 2013-ban kerül sor, de addig is van miről beszélnie a fanatikusoknak. Most éppen annak örülnek, hogy megjelent az első kép a Supermant alakító Henry Cavillről. Cavill még nincs beöltözve hanem csak civilben siet valahova, de a homlokán levő hajtincs egyértelmű.

Fontosabb hír a filmmel kapcsolatban, hogy Lawrence Fishburne is leszerződött a produkcióhoz. A Helyszínelőkből kiszálló színész Perry White-ot a Daily Planet főszerkesztőjét, Clark Kent főnökét fogja alakítani. Fishburne csatlakozott az eddig is népes és híres szereplőgárdához Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Christopher Meloni és Julia Ormond mellé. Tovább»

Megvan az új Superman-mozifilm főgonosza

Michael Shannon fogja alakítani Zod tábornokot a Zack Snyder által rendezett új Superman filmben. Zod karaktere legutóbb a Superman 2-ben tűnt fel a filmvásznon akkor Terence Stamp alakította. Arról azonban nincs hír, hogy Zod lesz-e a film egyetlen roszfiúja vagy esetleg csatlakoznak mellé mások is.

Tovább»