Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Tetovált lány előzetes

A film előzetese hivatalosan is felkerült az internetre. Múlt héten már láthattunk ugyanezt a verziót de az még csak kamerás felvétel volt, mert az európai mozikban már vetítették az előzetest.

A film a legutóbb a The Social Network (A közösségi háló) című Facebook-os filmel sikert aratott David Fincher új rendezése. A 2009-es svéd Tetovált lány amerikai verziója, amiben Rooney Mara és Daniel Graig játsza a főszerepet. Mara-val az előző filmjében is együtt dolgozott. Az eredeti Stieg Larsson hatalmas sikerű Millennium-regénytrilógiájának első része alapján készült.

A filmet témája ellenére karácsony előtt három nappal fogják bemutatni. A készítőknek nem lesz könnyű dolguk, ha túl akarják szárnyalni az eredeti sikerét, ugyanis a svéd eredeti 13 millió dollárból készült és 104 milliót hozott világszerte. Az amerikai verziónak biztos sokkal magasabb költségei voltak, így százalékban valószínűleg nem lesz jövedelmezőbb. A két főszereplő mellet feltűnik még a filmben Stellan Skarsgård, Embeth Davidtz, Robin Wright, Christopher Plummer, Joely Richardson, Julian Sands és Goran Visnjic is.

Tovább»

A tetovált lány amerikai verziójának posztere

Fekete-fehér plakátot kapott David Fincher új filmje A tetovált lány, ami a 2009-es svéd sikerfilm amerikai feldolgozása. A posztereken a két főszereplő Daniel Craig és Rooney Mara látható. Az eredeti Stieg Larsson hatalmas sikerű Millennium-regénytrilógiájának első része alapján készült. A filmet Amerikában december 21.-én, míg idehaza január 19.-én mutatják be.

Tovább»

Az amerikai Tetovált lány előzetese

Megérkezett a legutóbb a The Social Network (A közösségi háló) című Facebook-os filmel sikert aratott David Fincher új filmjének előzetese. A film a 2009-es svéd Tetovált lány amerikai verziója, amiben Rooney Mara és Daniel Graig játsza a főszerepet. Mara-val az előző filmjében is együtt dolgozott. Az előzetes már látható az európai mozikba de a netre hivatalosan még nem került fel. A filmet témája ellenére karácsony előtt három nappal fogják bemutatni. A készítőknek nem lesz könnyű dolguk, ha túl akarják szárnyalni az eredeti sikerét, ugyanis a svéd eredeti 13 millió dollárból készült és 104 milliót hozott világszerte. Az amerikai verziónak biztos sokkal magasabb költségei voltak, így százalékban valószínűleg nem lesz jövedelmezőbb. A két főszereplő mellet feltűnik még a filmben Stellan Skarsgård, Embeth Davidtz, Robin Wright, Christopher Plummer, Joely Richardson, Julian Sands és Goran Visnjic is.

Tovább»