Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

A The Avengers első HD minőségű előzetese

A film első előzetese az Amerika kapitány végére utal, majd láthatunk pár képsort az új filmből is. Újdonságnak számít, hogy az új előzetest a Marvel stúdió a Yahoo Movies!-on mutatta be. Korábban kikerült egy kamerás verziójú előzetes is, amit az Amerika kapitány: Az első bosszúálló filmet követően mutattak be a mozikban. A most megjelent előzetes nem egyezik a mozikban bemutatottal, így abból a verzióból is várható a HD minőségű.

A film jövő év május negyedikén kerül bemutatásra. A filmben szerepelni fog Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), a Thorban rövid ideig feltűnő Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (érdekes módon gyik Hulk film szereplője sem találtatott elég jónak így Mark Ruffalo lesz Hulk), de láthatjuk még Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson) is. A hírek szerint a csapat ellenfele a Thorból megismert Loki (Tom Hiddleston) lesz, de rajta kívül meggyűlhet még a bajuk másokkal is. Tovább»

A bosszúállók (The Avengers) karakterposzterek

A Marvel stúdió nyilvánosságra hozta jövőre bemutatandó filmjének A bosszúállók több főszereplőjének karakteréről készült festett képeket. Igaz, hogy ezek a képek nem a klasszikus karakterposzterek de tartalmuk és kinézetük szerint nyugodtan lehet annak nevezni (mindegyik kép szignózott).

A képeken az eddig ismert képkockák vannak főleg megelevenítve. Vasember, Thor és Amerika kapitány esetében ez mindenképpen igaz, azonban a másik három kép hátterében tartalmaz némi érdekességet (Fekete Özvegy, Sólyomszem és Nick Fury képek). Tovább»

A The Avengers első plakátja

Nagyfelbontású előzetes még nincs, de addig is a stúdió megjelentette a film első plakátját. A plakát szinte semmit sem ér, egy szereplő sem szerepel rajta pusztán egy logó látható így inkább az előzetes jöt volna.

A filmet jövő év május negyedikén kerül bemutatásra. A filmben szerepelni fog Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), a Thorban rövid ideig feltűnő Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (érdekes módon gyik Hulk film szereplője sem találtatott elég jónak így Mark Ruffalo lesz Hulk), de láthatjuk még Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson) is. A hírek szerint a csapat ellenfele a Thorból megismert Loki (Tom Hiddleston) lesz, de rajta kívül meggyűlhet még a bajuk másokkal is. Tovább»

Kiszivárgott a The Avengers-mozifilm előzetese

Itt a The Avengers-mozifilm első előzetese amelyet a stúdió szintén nem az internetre szánt, hanem eredetileg az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló után vetítenek majd le a mozikban. Az új Batman film teaseréhez hasonlóan az ötlet itt sem működik, hiszen ahogyan arra számítani is lehetett ismét ideje korán felkerült egy felvett verzió.

A Batman előzeteshez hasonlóan a gyártó studiók (jelen esetben a Paramount és a Marvel) egyből elkezdte levadászni a teasert a megosztókról. Azonban ez ismételten a lehetetlen küldetés, hiszen ha egy feltöltést eltávolítanak rögtön megjelenik máshol és képtelenség az egész világ összes videómegosztóját figyelemmel kísérni. Érdemes lenne a stúdió helyében azonnal kirukkolni egy hivatalos előzetessel, ami ha a jobb minőség mellet még több jelenetet is mutatna akkor az azonnal eltüntetné vagy legalábbis minimálisra csökkentené a kamerával felvett verziók nézettségét.

Az egyik Amerika Kapitány: Az első bosszúálló elővetítésről került ki és nem okoz nagy fejtörést, hogy vajon miért e filmet követően népszerűsítik következő szuperhősfilmjüket, hiszen a The Avengersben visszatér Amerika Kapitány Thor, Vasember, Hulk és Sólyomszem társaságában. Tovább»