Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Itt van Spielberg új filmjének a 3D-s Tintin-nek a szinkronizált előzetese

Pár nappal a poszterek és képek megjelenését követően már meg is nézhető az előzetes, ráadásul rögtön szinkronizálva is. A történetről nem sok minden derül ki az előzetesből, de legalább láthatjuk hogy fog kinézni a képregény átültetése.

A filmet október 26-án kezdik vetíteni Angliában és december 23.-ától Amerikában. Az előzetes végén a narrátor megerősíti, hogy mi már egy hónappal az Amerikai premier előtt meg tudjuk majd nézni (3D-ben is vetíteni fogják).

Tovább»

Tintin kalandjai: Az unikornis szarva poszter és képek

Néhány kép társaságában megérkezett Steven Spielberg új 3D CGI animációs filmjéhez, a The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn-hoz a poszter. Előzetes még nem érkezett a filmhez, de rögtön két posztert jelentettek meg.

A filmet október 26-án kezdik vetíteni Angliában és december 23.-ától Amerikában (az eddigi hírek szerint idehaza november 3.-tól megtekinthető lesz majd). Spielberg mellett Peter Jackson a Gyűrűk Ura Oscar díjas rendezője is részt vett a produkcióban producerként. Érdekesség hogy december két Spielberg filmet is be fognak mutatni Amerikában. A másik új filmje a War Horse lesz.

Tovább»