Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

A Transformers 3 magyar plakátja

Az UIP-Duna Film véglegesítette a Transformers: Dark of The Moon plakátját, amiből kiderül, hogy ténylegesen június 29.-én mutatják be a filmet. Továbbá a film nem kap alcímet, hanem csak egy sorszámot. Viszont most már biztos, hogy nem csak 3D-ben, de IMAX 3D-ben megnézhetjük majd.

Tovább»

A Transformers 3 szinkronos előzetese

Pár nappal az angol előzetes megjelenését követően máris itt van a szinkronos verziója.

Megérkezett a Transformers 3 fő előzetese

Ahogy az várható volt a "fő" előzetes igen látványosra sikerült és a rajongók bízhatnak benn, hogy a gyengén sikerült második részt egy sokkal jobb követi. A Paramount nem véletlenül most mutatja be az új előzetest, hiszen a Harry Potter új előzetese is a napokban került ki és Amerikában mindekét filmet a Halálos iramban 5 része előtt akarják promotálni. Tovább»

Az új Transformers plakáton Sokkoló és Űrdongó

Úgy tűnik, hogy a Paramount Optimus fővezér mellett Sokkolóra és Űrdongóra építi kampányát, legalább a legújabb reklámanyagokon ez a két robot kapott kiemelt szerepet. Már nem kell sokat aludnunk a TR3 premierjéig.

 

Tovább»

Optimus fővezér akcióban

A Transformers 3 egyik promócios képe, amelyen Optimus fővezér látható. A filmet június 30.-tól vetítik nálunk (egy nappal Amerika előtt).

Tovább»

Ismét Linkin Park szám lesz az új Transformersben

A Linkin Park fogja szolgáltatni az új Transformers-mozifilmhez az egyik betétdalt. Az együttes a What I've Done és a New Divide után most az Iridescent című számot találta megfelelőnek a filmhez.

Tovább»

Spock is benne lesz a Transformers 3-ban

A Star Treckben Spock-ként ismertté vált Leonard Nimoy benne lesz Transformers: Dark of The Moon-ban mint szinkronhang. A veterán színész nemrég jelentette be visszavonulását,  de még elvállalta Sentinel fővezér szinkronhangját.

Tovább»