Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Plakátot kapott Hugh Jackman Vasökle

Megérkezett az első poszter Hugh Jackman, okótberben debütáló új filmjéhez. A scifi-novella adaptációs Vösökölben Jackman karaktere, Charlie egy kiégett bokszoló aki robotokat edz a jövőben.

A filmben Hugh Jackman alakítja Charliet a főszereplőt, egy kiörgedett bokszolót, aki mindig is csak második volt és nagy álma a világbajnoki cím sohasem jött össze neki. Azonban most már nem is emberek hanem több tonnás acélrobotok küzdenek a ringben, Max pedig egy piti hulladékfém kereskedő lett. Azonban egy nap fiával Maxel megépítik saját robotjukat és visszatér a ringbe.

Tovább»

Vasököl magyar feature előzetese

Megérkezett a Magyarországon október 6.-án debütáló új látványos robotfilm a Vasököl (Real Steel) szinkronos előzetese. Pár órával az angol feature előzetes megjelenését követően, rögtön megnézhető magyarul is. A film a jelek szerint világpremierrel fog rajtolni és mi egy nappal Amerika előtt már meg is nézhetjük majd. Ennek az az oka, hogy a nálunk csütörtök a premiernap míg a tengertúlon pedig péntek.

Tovább»