Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

X-Men: Az elsők képgaléria

A 20 Century Fox eddig még nem látott képeket jelentetett meg az új mutánsfilmről. A 17 megjelentetett képen minden a filmben szereplő jó és rossz karakter megtalálható. Látható többek között Charles Xavier professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Beast (Nicholas Hoult), Mystique (Jennifer Lawrence), Emma Frost (January Jones), Havok (Lucas Till) és Sebastian Shaw (Kevin Bacon most elősször).

Tovább»

X-Men: Az elsők jelenet és TV spot

Megérkezett az első jelenet a pát hét múlva bemutatásra kerülő új X-Men filmből. A 30 másodperces reklámspotokban szereplő képeket, jeleneteket már láthattuk az eddig megjelent előzetesekben. A jelenetben pedig X Professzor (akit korábban Charlesnak hívtak), tart egy sikeres előadást Mystique segítségével a CIA fejeseinek.

Tovább»

X-Men: Az elsők - Mystique karaktervideó

Beast, Havok és Banshee karakter videóit követően megérkezett Mystique karaktervideója is, aki az eddigi mindhárom X-Men filmben szerepelt.

Tovább»

X-Men: Az elsők karaktervideók

Új hír, hogy Hugh Jackman is fel fog tűnni a folytatásban mint Farkas, de rendhagyóan nem főszerepben hanem csak mellékszerepben.

A 20th Century Fox elkészített három karakterének kisfilmjét amiben megismerhetjük mind őket mind pedig a képességeiket. Sean Cassidy/Banshee (Caleb Landry Jones), Alex Summers/Havok (Lucas Till) és Hank McCoy/Beast (Nicholas Hoult) láthatóak a videókban.

Tovább»

Az X-Men: Elsők legújabb előzetese

Pár nap alatt fél tucat X-Men: Elsők-előzetessel gazdagodtunk. Nem biztos, hogy jő döntés volt, mert így a leghosszabb és legütősebb előzetes már csak keveseket érdekelt. Az eddig 6 előzetes nagyjából csak variálta a korábban látott képsorokat.

A mostani előzetes azonban tele van új részekkel is. A mutánsok mellett láthatjuk az emberi szereplőket is, többek között Ray Wise-t, Michael Ironside-ot és Oliver Plattet.

Tovább»

Az X-Men: Elsők új plakátja

Az új plakáton már nem csak egy-egy szereplő látható hanem a film több szereplője is megtekinthető. Már nem csak Charles Xavierre és Erik Lensherre koncentrálnak, hanem az összes ismertebb mutánsra. A plakáton a két "nagyfőnök" mellett nyolc másik, különleges képességgel rendelkező hős van, többek között Emma Frost, Bestia és Rejtély.

Tovább»

X-Men: Az első szinkronos előzetes

A plakát mellett megérkezett a szinkronos előzetes is. X-professzor és Magnetto mellett több ismert karakter is feltünik benne. A környezeten látszik, hogy a 60-as években játszódik a film, azonban a képi világa mégis kicsit hihetetlenné teszi első ránézésre.

Megérkeztek a magyar X-Men: Az elsők-plakátok

A június 2.-án bemutatásra kerülő új X-Men film az X-Men: Az elsők magyar plakátjai is megérkeztek. A filmet Magyarországon az amerikai premier előtt mutatják be. A 60-as évek Marvel-univerzumában játszódó előzményfilmet Matthew Vaughn rendezte.

Tovább»