Cinema

Mindent a filmekről!

Felhívás

Az oldalon található, korhatárjelzéssel nem ellátott anyagok (videók, képek) megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Partnerek

Feedek
Megosztás

Rendhagyó új előzetes a Zöld lámpáshoz

Négy hét múlva kezdik vetíteni a filmet Amerikában (nálunk sokkal később, csak augusztus 11.-től) és a stúdió előállt egy rendhagyó előzetessel. Nem a korábban már bemutatott képek és jelenetek újravágásáról van szó, hanem egy teljesen új előzetesről. Az előzetes végigvezet minket a történeten.

Tovább»

A Zöld lámpás második magyar előzetese

Megérkezett a Zöld lámpás második előzetesének szinkronizált változata. Nálunk augusztus 11.-től vetítik csak a mozik, azonban a forgalmazó már most két előzetest szinkronizáltatott le, így a nyárig valószínűleg még jópár promóciós anyag fog megjelenni.

Tovább»

Új feature trailer a Zöld lámpáshoz

A Warner Brothers és a DC Comics új filmjét júniusban mutatják be Amerikában (nálunk csak augusztusban). Már eddig is több kép, poszter előzetes is érkezett a filmhez és íme a legújabb.

A Zöld Lámpás Amerikában a DC képregény univerzum egyik legismertebb alakja.
A világegyetemben lévő békét és igazságot egy különböző lényekből álló csapat, a Zöld Lámpások tartják fent, akik az erejüket az általuk hordozott gyűrűből nyerik.

Tovább»

Zöld lámpás banner és poszter

A Warner Brothers megjelentetett egy posztert és egy bannert a júniusban bemutatásra kerülő új megaprudukciójához (nálunk sajnos csak augusztus 11.-től kezdik el vetíteni a mozikban). A képeken a film több szereplője is látható. A héten kiderült, hogy a stúdió további 9 millióval megtoldotta a 200 millió dolláros büdzsét, amin további vizuális szakembereket szerződtettek le. Tovább»

Megérkezett a nyár legnagyobb szuperhősfilmjének megaelőzetese!

Megérkezett az új négy perces előzetes a Zöld lámpás című szuperhősfilmhez. Az előzetes akár 1080p-ben is megtekinthető.  A filmet Amerikában június 19.-én mutatják be (nálunk egy nappal korábban). Ez már a film második előzetese, az elsőt a Comic Con-on mutatták, azonban az annyira gyengére sikerült, hogy még a gyártó Warner Bros. is elnézést kért a rajongóktól.

Tovább»